Meer informatie

Wat is er te doen?

De Auvergne en de Allier zijn prachtige, rustige, groene en glooiende gebieden die zich bij uitstek lenen om in rond te toeren, te wandelen of een mooie fietstocht te maken. Er zijn vele uitstapjes mogelijk vanuit ons huis.

Bezoek gezellige plaatsjes zoals Charroux of Hérisson. Slenter door Clermont-Ferrand, Montluçon, Vichy en Moulins, de grotere steden in de buurt met prachtige kathedralen en oude centra. Een Boeddhistische tempel kunt u bezoeken in het plaatsje Biollet.

Geniet van een typisch Franse lunch, de zondagse brocantes. Bezoek het vulkaangebied met de Puy de Dome of zoek verkoeling in het heerlijke zwemmeer van Lapeyrouse met strandje en speeltuin.
Een kanotochtje in ‘Les Gorges de la Sioule’ staat garant voor een sportief dagje op of in het water.

Saint-Pourçain-sur-Sioule is de oudste wijnstreek van Frankrijk. U kunt hier prachtig wandelen tussen de druivenvelden en daarna heerlijke wijnen proeven in één van de vele wijnhuizen.

Hoe fijn is het om na al die inspanningen heerlijk te relaxen in de thermale baden van Neris les Bain waar u ook een 18 holes golfbaan vindt.

Het is teveel om op te noemen. Wij kunnen u voorzien van diverse informatie over activiteiten in de buurt, mooie wandelingen en fietstochten.

Handig om te weten:
* Je hoeft maar 12 km van de snelweg (A71) af om bij ons te komen.
* Bij aankomst bieden wij een welkomstdrankje aan!
* Serve yourself, we hebben een koelkastje staan met drankjes die je zelf kunt inschenken. Maar uiteraard kunnen wij dat ook voor je doen 😉 Alle drankjes zijn verkrijgbaar voor vriendelijke prijzen.
* Er zijn heel wat trapjes en hoogteverschillen in en rondom het huis, dit maakt het minder geschikt voor mensen in een rolstoel.
* Huisdieren zijn helaas niet toegestaan.